Ahli hukum Perancis online!


Sipil


Sacara umum, istilah sipil nujul ka sadaya non-militer di umum jeung warga hususna Tapi, geus ilahar yen warga sipil korban perang, utamana nalika bom Militer jargon mertimbangkeun eta jadi karuksakan jaminanDina, nu st protokol tambahan ka Jenéwa Conventions nyadiakeun dina artikel lima puluh kitu, dina sababaraha hal,"dianggap sipil nu mana wae nu jalma teu milik salah sahiji kategori dimaksud dina artikel opat Geus))), jeung Katilu Convention jeung artikel opat puluh-tilu ieu Protokol. Dina kasus ragu, jalma saperti bakal jadi dianggap sipil" Pasal st tambahan Protokol ka Jenéwa Convention nu sipil objék sadaya objék nu teu tujuan militér. Boh teu sipil barang nu, ku alam maranéhanana, lokasi, tujuan atawa pamakéan nyieun hiji éféktif kontribusi ka aksi militér jeung nu total karuksakan atawa parsial, jang nyokot gambar atawa nétralisasi nawarkeun hiji definite kaunggulan militer. Sanajan militer teu boga otoritas leuwih sipil (ieu téh peran pulisi), sababaraha jurisdictions iwal (salaku decreed, umumna di jaman krisis), bisa nransper sakabeh atawa bagian ti pangropéa of hukum jeung order tentara.

Ieu utamana kasus Perancis kaayaan ngepung (teu aya patalina jeung kaayaan darurat).

Ieu bisa jadi kajadian nu sipil nyokot nepi leungeun nolak gaya a, a State militer atawa asing occupying gaya, jadi we nu ngobrol lalawanan. Daya dominan sorangan ngarasa eta salaku mindeng salaku teroris.