LAWYERS FRANCE


Arbitral award internal: penegak, remedies, dibaca — hukum Tangtu


Code sipil prosedur ngajadikeun produksi hukum balukar arbitral panghargaan dina kaitannana tangtu struktur. Prefigured ku ngahaja arbitrase, keur fase cerminan ti ahir rapat nepi ka sentencing. Nu deliberations bakal jadi rusiah. Salila rundingan ieu, urang neruskeun ku sora mayoritas lagu, jeung sagala arbitrators kudu asup pangajén. Tapi lamun minoritas refuses pikeun asup, pangajén kudu nyebut ieu. Ujug-ujug aya no leuwih rahasia sabab anjeun nyaho yén maranéhanana éta teu di kasapukan. Hiji-hijina hal anu urang teu ka naha maranéhanana éta teu di kasapukan. Aneh collegiality Nu arbitrators bakal sikat eta jauh ti nu séjén. Teu asup ampir hiji uleman ka tangtangan

Santunan — Definisi — hukum Kamus

Dina anak kahiji hartina, hal ieu santunan finansial dimaksudkeun pikeun ngalereskeun karuksakan. ‘Ganti’, ‘ganti’ jeung ‘reparation’ nu sinonim. Pamakéan kecap ieu nujul kana sagala rupa aturan tanpa hal ka tipe karuksakan ngalaman, ragana, moral, atawa warisan, atawa kanyataan yen jumlah bisa manggihan anak ngabalukarkeun dina hubungan contractual, kuasi-contractual atawa statutory, atawa dina kaayaan anu patali jeung tort, delict atawa kuasi-delict. Maranéhanana ngomong dina pangaruh, asuransi indemnity’, jeung dina administrasi basa sunda ogé dina buruh hukum, kecap nujul ka hiji gaji aksésori nu teu kaasup dina treatment, tapi nu dibayar dina santunan ka subjection of service atawa ngabalikeun duit tina hiji

Forfeiture — Definisi — hukum Kamus

‘Forfeiture’ a bener nyaeta kanyataan teu keur bisa meunangkeun pangakuan di pangadilan Nu forfeiture teu diwatesan ka watesan kontrak Kabangsaan Code nyadiakeun keur forfeiture of kabangsaan perancis, jeung sipil Code nyadiakeun nu dina kaayaan nu tangtu kolotna atawa salah sahijina bisa manggihan diri dicabut tina otoritas parental leuwih maranéhanana barudak minor. Urang baris nambah, minangka dipilih conto dina widang intelektual, nu Court of cassation geus maréntah (Com. opat belas bulan maret, BICC no agustus) anu ku aplikasi artikel L, paragraf hiji jeung dua b, kode intelektual, kamungkinan pikeun ngagagalkeun forfeiture of hak dagang boga, nu make tina mark dina bentuk

A pengacara kudu nitenan runtah supermarket hiji — Express

Hukum lulus, tapi runtah dahareun wewengkon badag persists. Pengacara jeung kapilih LR île-de-france Arash Derambarsh, hiji ahli tina ieu pertanyaan, dicatet ku bailiffs dina senén runtah dahareun di hiji Leclerc supermarket tina Mimizan, di nu Landes, laporan yen dina salasa Perancis Info. ‘Sarua jeung lima puluh kg dahareun consumable’ geus dialungkeun dina poé single senén, manéhna nyebutkeun. Produk nu mana wae type: manisan, sayuran, pastries, meats. nu bakal geus disemprot jeung disinféktan ambéh maranéhanana teu bisa jadi pulih. Hiji kalakuan, merlukeun supermarket leuwih ti opat saratus m méré dahareun ka asosiasi jeung teu buang maranéhanana pangan dianggap leungit. Dina hal

E — Hukum dina bank

Eta dilarang pikeun bank kalibet dina bisnis asuransi, iwal ka extent diijinkeun ku ieu kalakuan atawa aturan jeung peraturan Gubernur di déwan bisa, ku régulasi, jajahan prohibitions dimaksud dina ayat, kitu ogé hubungan antara bank jeung badan dina aktipitas bisnis asuransi atawa jeung agén atawa asuransi calo Hadir artikel teu, kumaha oge, nyegah bank jadi subscribed ku peminjam a, an asuransi kauntungan, atawa ménta asuransi group pikeun pagawé anak atawa pagawé jalma legal nu ngabogaan minat of a group finansial dina bagian. issuance hutang alat nu nunut ka kaayaan diatur kaluar dina dasar pertimbangan nu patali jeung mortality, jeung nu

Grammar: Ieu, éta, naon

Diajar Grammar basa inggris: tenses, kecap sipat jeung adverbs, kondisional klausa, modal kecap gawe

Ditahan administrasi

Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta nurutkeun saran nu pakait jeung proyék Patuh hukum anu ensured ku administrasi order Ditahan administrasi ngamungkinkeun pikeun ngajaga di ditutup tempat, an alien anu subjek hiji expulsion kaputusan, pending nya kapaksa ngaleupaskeun

Administrasi Oposisi — Ooreka

Saprak januari, prosedur pikeun recovery of public hutang anu dihijikeun dina hiji single prosedur: administrasi rebutan ka pihak katilu nu boga. Eta ngagantikeun, hususna pikeun nu mere nyaho ka pihak katilu wadah jeung administrasi oposisi. Saméméh ngahijikeun tatar tina prosedur, umum Khazanah geus utamana dua prosedur enforced koleksi, input ka pihak katilu nu panyekel, jeung administrasi oposisi. Kahiji ieu dipaké pikeun koleksi pajeg, sedengkeun nu kadua paduli recovery of fines jeung hukuman. Ayeuna, administrasi rebutan ka pihak katilu nu boga geus pikeun anak obyék nu recovery tina hutang nanaon (artikel L, Book of pajeg prosedur). Umum Khazanah bisa asup kana

Direktorat administrasi Urusan — Islam Organisasi pikeun Atikan, Elmu pangaweruh jeung Budaya — ISESCO

Nu Direktorat administrasi Urusan nyaéta alat tanggung jawab pikeun mastikeun fungsi ditangtoskeun dina umum Direktorat tina ISESCO, di tingkat administrasi, ku mobilising sadaya sumber daya diperlukeun pikeun ngalakukeun ieu

Administratif pangadilan Caen: Imah

Administrasi pangadilan anu kompeten pikeun nangtoskeun nu lolobana sengketa timbul ti aktivitas umum otoritas Nu Caen administrasi court ditampik paménta nyerah ku dua detainees dina kaayaan ditahan di panjara Administrasi court of Caen disaluyuan jeung bar yurisdiksi anak nu ka poé désémber an kasapukan pikeun promosi mediasi Nu Caen administrasi Pangadilan jeung administrasi Court of daya tarik tina Nantes ditandatanganan jeung bar Caen, Coutances-Avranches. Surat fiqih administratif tribunal of Caen ngawengku periode ti bulan juli nepi ka juni anu diterbitkeun karya pamutahiran of panarimaan public jeung patuh standar pikeun diakses pikeun jalma jeung mobilitas ngurangan bakal lumangsung

Pangrojong: itungan, mayar — Prakték

Duit sokongan saenggeusna pipisahan téh jumlah duit dibayar ku hiji jalma ka nu sejen dina palaksanaan pangropéa kawajiban. Dina hal ieu, eta beda ti compensatory jumlah nu nyiar pikeun ngimbangan disparities di tingkat hirup tina spouses disababkeun ku cerai. Nu mancén dahareun téh kawajiban kolotna pikeun ngajaga barudak maranéhanana, nu ngomong, pikeun minuhan kaperluan maranéhanana. Lamun kulawarga hirup babarengan, pangrojong ieu teu aya. Dina kasus dimana salah sahiji spouses refuses pikeun nyumbang ka nu normal waragad rumah tangga, nu séjén bisa dilarapkeun ka hakim ka gaya maranehna pikeun ilubiung finansial pikeun expenses patali ka pangropéa of barudak. Kontras, dina kasus

Itungan pangrojong anak — kasus Kulawarga

Dina kasus cerai atawa separation, nu pangadilan kulawarga tetep jumlah mancén dibayar ku salah sahiji kolotna pikeun atikan barudak. Salila ieu, manéhna téh maké indicative skala, nu robah rutin. Dina kasus separation kolot, dijagaan jeung akomodasi barudak bisa dipercayakeun ka salah sahijina, jeung granting hak visitation ka nu séjén. Sacara prinsip, hiji anu teu boga hak asuh kudu mayar ka indungna séjén mancén pikeun ilubiung dina pangropéa jeung atikan barudak-na (artikel jeung — jeung — perancis sipil Code). Dina kasus robah kandangan, komo lamun éta hasil dina sebaran sarua waktu keur unggal indungna, nu mayar pangropéa ku hiji anu ngabogaan

Pangrojong pikeun anak sawawa: kaayaan

Nu katuhu pikeun mayar pangropéa teu cease ka jadi mayoritas anak. Hiji anak sawawa teu bisa nyadiakeun pikeun kaperluan sorangan bisa terus narima pangropéa. Duit sokongan saenggeusna pipisahan mangrupa istilah pikeun minuhan pangropéa kawajiban. Pangropéa kawajiban hiji kawajiban anu ngiket anggota kulawarga sarua jeung nu nyadiakeun nu anggota sarua kulawarga kudu nyalametkeun unggal séjén lamun salah sahijina ieu dina kudu. Nu utama barudak dina kudu ku kituna bisa nampa pangropéa, saperti barudak leutik. Tapi lamun kolotna teu boga sarana pikeun nyalametkeun barudak maranéhanana, nu mancén bisa dibayar ku embah atawa lain anggota kulawarga anu boga kamampuh pikeun mayar duit sokongan

Pangrojong: jumlah jeung jadwal tina itungan

Kumaha ngitung jumlah pangrojong anak ngagunakeun skala jeung grid of departemen Kaadilan

Input dina pangangguran duit sokongan saenggeusna pipisahan

Best jawab: Hello, I ngan kungsi masalah anu sarua mah jeung ex-salaki