Ahli hukum Perancis online!


Mode pagawean: kumaha panawaran pikeun cerai. Femme Actuelle Le MAG


Sabaraha lila butuh, sabaraha eta waragad

Ieu it, ieu réngsé: sanggeus lila, lila pisan ragu, anjeun megatkeun pikeun ninggalkeunKumaha ka gambar pikeun cerai. Anu kudu manéhna kontak.

Unggal taun, kira-kira.

megat anu dibaca di perancis: rata-rata, eta diperkirakeun yén sapuluh pasangan nikah dina hiji rebu mutuskeun pikeun indit saméméh hakim pikeun misah. Ieu ngarupakeun"laju cerai". Di Perancis, lamun hiji hayang cerai, aya opat kemungkinan: cerai ku ijab kabul silih (kasus kurang leuwih), cerai ka ditampa prinsip nu ngarecah nikah, cerai keur lepat jeung cerai pikeun irretrievable kakawinan. Anjeun hoyong meunangkeun cerai: mariksa kaluar urang mode pagawean. Eta nu paling sering kasus: nu kasus cerai ku ijab kabul silih (hiji ogé speaks of"hade hatena cerai"nyaéta panggancangna, saeutikna mahal jeung paling basajan.

Concretely, dina raraga ngaku hiji lingkungan hade hatena cerai, dua spouses kudu di kasapukan dina dua hal: prinsip cerai ("kuring hayang ninggalkeun anjeun") jeung konsékuansi tina cerai (Nu daun imah.

Kumaha pikeun ngatur hak asuh barudak. Naon support anak jumlah. Moal aya nu bisa hiji compensatory mayar.). Sakali sadaya wincik geus dibahas di swasta, mangka kudu panawaran pikeun pengacara a - a pengacara umum lamun boh spouses nu di kasapukan dina sagalana, atawa jadi pengacara a unggal salah lamun aya nu mana wae nu sésana wewengkon kalangkang. Manéhna payil a petisi cerai jeung sekretariat-greffe du tribunal de grande conto (TGI) tempat tinggal pasangan. Lamun dua spouses teu hirup di kota sarua, maranéhanana bisa milih antara dua TGI. Lengkah kadua: dédéngéan saméméh tribunal. Hakim pikeun urusan kulawarga (JAF) ka sidang dua spouses di TGI.

Ieu ngécéskeun sagalana, step by step

Maranéhanana anu kahiji kadéngé misah, mangka babarengan. Lamun pareng manggih nu bakal ka cerai nyata pikeun dua sisi, sarta yén boh spouses kudu ngaluarkeun idin"bébas jeung informed"(nu ngomong, tanpa ancaman atawa tekenan luar), manéhna tanda dokumén jeung salajengna, eta dipigawé. Di sisi séjén, lamun dua spouses ulah nu teu asup sarua gelombang-panjang, maranéhanana geus genep bulan satuju (via ahli hukum maranéhanana) jeung ironing papan di hareup DAF. Lamun menta deui ditolak, aplikasi pikeun cerai téh tibalik: ieu téh perlu pikeun ngamimitian sakumna deui. Skenario di handap ieu: dua spouses satuju pikeun misahkeun, tapi maranéhanana gagal satuju salaku akibat tina cerai - hak asuh barudak, division of sipat, nu jumlah duit sokongan saenggeusna pipisahan. Kumaha eta mana Hiji salaki kontak pengacara a, anu bakal teras ngirim hiji petisi cerai ka hakim pikeun urusan kulawarga (JAF) tempat tinggal jalma nu nyieun panalungtikan. Eta ngungkabkeun kaayaan pasangan ogé masalah encountered. Dina paralel, lain salaki kudu ogé, kontak a pengacara. Tuluy aya hiji kahiji dédéngéan jeung hakim, dalapan ka sapuluh minggu sanggeus filing aplikasi: nyaeta usaha conciliation. Nu JAF meets jeung unggal salaki pribadi, jeung saterusna jeung pasangan: attorneys nu hadir. Nu obyektif nyaéta pikeun ngarti kaayaan jeung ngadéngé point of view tina unggal hiji.

Di ahir ieu pasini kahiji, JAF tetep samentara ukuran: jumlah duit sokongan saenggeusna pipisahan jeung atawa compensatory manfaat, contona.

Saterusna, nu timing tina prosés ieu diatur antara DAF jeung ahli hukum: sanggeus hiji atawa leuwih hearings lisan argumen (mangsa nu ahli hukum bakal membela kapentingan masing-masing klien), JAF bakal jelas ngartikeun istilah cerai. Eta mangka bakal jadi teu mungkin pikeun boh salaki ka daya tarik kaputusan dina tilu puluh poé. Hukum anu cukup jelas:"salah sahiji spouses bisa file pikeun cerai lamun salaki-na geus komitmen serius atawa terus-terusan palanggaran tugas jeung kawajiban patali jeung nikah, ngajadikeun kaampeuh pangropéa umum hirup". Di antara nu"kasalahan serius"anu mungkin, urang di antarana zinah, nyiksa domestic (fisik jeung atawa psikologis), abandonment kakawinan imah, panolakan pikeun ilubiung pikeun expenses kulawarga, nu ngalalaworakeun vis-à-vis barudak, alkohol. Nurutkeun hukum, sakali deui,"fakta nu kenca ka kawijaksanaan hakim". Loba kaayaan anu bisa jadi dianggap. Lengkah kahiji, salah sahiji dua spouses kudu kontak pengacara a, anu bakal ngalebetkeun nu menta ka DAF.

Lain salaki oge kudu ditulungan ku hiji pengacara.

Dina lengkah kahiji, hiji usaha conciliation wajib: ieu téh hiji pasini jeung hakim (sok kawentar JAF), nu bakal ngadéngé boh pihak misah terus babarengan.

Di ahir ieu awal sidang, hakim susunan ukuran interim: jumlah duit sokongan saenggeusna pipisahan jeung atawa compensatory manfaat, contona.

Mangka, salila hearings, tangtangan bakal ka 'ngabuktikeun' lalawora. Ditulis kasaksian, aduan, handrail, sajarah sambungan internet (lamun salaki nu lepat anu kadaptar dina hiji loka dating tambahan-kakawinan pikeun conto), pernyataan bank, laporan pangajen a detektif swasta. Sadaya unsur cacah Di sisi séjén, lamun salaki nu geus resorted ka telenges hartina atawa curang (saperti video dicokot tanpa pangaweruh salaki nu lepat atawa nu hacking mail box, contona), unsur anak teu bakal dicokot kana akun ku JAF.

Anjeun henteu deui hirup dina kaayaan hateupna sarua salaku salaki anjeun for urangna dua taun.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ménta cerai pikeun irretrievable kakawinan. Hukum nyebutkeun:"masarakat hirup kudu geus ceased di tingkat hardware jeung emosi". Urang ngawitan nyaho lagu: ngalamar salaki ngajadikeun hiji pasini jeung pengacara a, nu presents menta ka DAF, nu bakal maksa conciliation usaha jeung nerapkeun ukuran interim, ngalaksanakeun sidang. jeung cerai, ahirna. Sagala kasusah bakal ngabuktikeun separation: kuitansi nyewa, tagihan, pindah, administrasi dokumén, juru jabel laporan, jeung testimonies. Hadir certified ku OJD - CPPAP: W - loka group Prisma Media (G J Jaringan).