Ahli hukum Perancis online!


jiwa ujian: Nu prosés ujian - nya Eta pikeun Nyaho


Wawancara jeung sabar utama waktu ujian jiwa, tapi, hiji teu bisa ménta informasi dina psyche subjek ku cara nu lian: Eta boga tujuan pikeun ngarekonstruksikeun sajarah pribadi sabar jeung panyakitNu téma utama pikeun néangan aya: nya Eta pikeun ngaidentipikasi utama sosio-demografi ciri saperti: ngaran, umur, jenis kelamin, alamat nyaéta pikeun ngaidentipikasi alesan utama pikeun nu sabar consults, di mana manéhna wanti nempo dokter nurutkeun, istilah husus nu complainant atawa nu dibéré bareng jeung c - Sajarah Kulawarga jiwa: psychosis, neurosis, gangguan tina hal, sajarah bunuh diri Kulawarga medico-bedah Pribadi jiwa: Médis-bedah: somatization karusuhan, patali perlakuan, operasi, konsep trauma sirah calon Gynecologic - obstetric jeung kontrasépsi Hukum: detentions saméméhna (jaman jeung alesan aub). Évolusi gejala: gancang, slow nu, konsultasi jeung perlakuan narima Ekspresi raray: - Urang bisa catetan hiji aspék expressionless, dazed saperti dina pikun, atawa kabingungan méntal - Hiji aspék inaccessible jeung jauh di schizophrenic - Aspék tetep moral sangsara di melancholy - Aspék pinapsueun atawa érotis di dina sababaraha histeris - Penampilan hypermimies: dicirikeun ku inténsitas jeung vividness babasan Aspék hypomimie: dicirikeun ku kamiskinan of ekspresi mangrupa paripolah tanda: - Agitation: ganas, guligah, unpredictable, incohercible, drama - Pulsa sapuan: spontan, kasar, Unexplained - Stereotypies gesture, persévérations, mannerism asup Clinophilie: ngajaga ranjang haté anu tingkat emosi inti subjek: elan vital, emotionality, kahariwang, intoleransi ka hanjelu - Mangaruhan depresi: sedih, pieur, asa, duka, geuleuh ai hirup, leungitna dipikaresep jeung pelesir, ayana gagasan proyék atawa suicidal kacenderungan - Mangaruhan expansive: kabagjaan, euforia, ekstasi - Dysphoria: ngarareunah, kahariwang, anger - Negativism, indifference, dullness, emosi, abrasion, athymhormie - Réaktivitas tina hurrieur ka lingkungan (harmoni): lability, versatility, detachment, dramatisasi - Congruence jeung discordance salaku haté Ayana delirium: senioritas, téma, mékanisme, struktur, kaanggotaan, jeung matuh sacara nyanghareupan réaksi ieu delusion æ Ayana persepsi palsu, illusions, hallucinose, halusinasi, rarasaan geus katempo Tingkat kasadaran vigil: eling jelas, lucid clouding eling, kabingungan, stupor. Orientasi dina waktu jeung rohangan, Perhatian jeung konsentrasi: kamampuh pikeun ngajaga perhatian, distractibility Kamampuh pikeun maca, nulis, ngitung Pangabisa Visio-spatiaüe: ieu téh ditaksir ku kamampuhan pikeun nyalin geometric gambar kompléks Pamikiran abstrak: nya éta kamampuh pikeun nanganan konsep jeung simbol (sabar kudu bisa manggihan kamiripan jeung ngajelaskeun papatah). Budaya sarta kecerdasan: ditaksir ku nu richness tina kekecapan anu dipaké jeung informasi anu dikandung dina biantara, bisa ditaksir nurutkeun tingkat atikan, jeung sosio-ékonomi tina jalma patali, nu judgment nya éta kamampuh pikeun ngarti hubungan antara fakta jeung ngagambar conclusions, dina kasus ragu, ngajajah ku nanyakeun pertanyaan (naon anu anjeun pigawé lamun anjeun ngarasa bau haseup di bioskop.). -Wawasan nyaéta kamampuhna kasadaran jeung pangakuan tina masalah psikologis. Evaluasi tina kapribadian anjeun: Geus dipigawé di sakuliah wawancara nurutkeun patokan DSM, psychiatrists nu leuwih gumantung ti séjén spesialis data klinis ujian, keur dibikeun henteuna dina prakték husus indikator tina diagnosis nu. Investigations salajengna nu kitu diperlukeun dina raraga pikeun ngeceskeun hiji etiology organik, jeung pituduh ka nu indikasi jeung terapi nuturkeun-up. Maranehna gampang make jeung bisa pelengkap klinis ujian ku leuwih lengkep inventory gejala jeung ku assessment kuantitatif. Conto timbangan: skala wancahan tina Hamilton -test efisiensi dina intelektual nu ngajajah kecerdasan sarta bisa mantuan anjeun nangtukeun tingkat intelektual tina poko -tes kapribadian jeung questionnaires kapribadian saperti Minnesota Multiphasic Personnality Inventory (MMPI) jeung tes projective test kawas Rorschach. Nurutkeun hidayah klinik Biologis kasaimbangan lambaran standar - Kasaimbangan lambar toxicoiogique Serology sipilis lumbar Kabocoran - fundus - Elektro-encephalogram (EEG): panalungtikan epilepsy atawa tanda nalangsara uteuk - CT scan uteuk: atrophy tina uteuk, hydrocéphalies, - occupying lesions intracranial, ventricular dilatation di ahir ujian, informasi dicandak dilaporkeun jeung dilaksanakeun dina jiwa observasi yen salian ka data tina review bakal kaasup kasimpulan informasi utama kombinasi jeung syndromic gejala jeung a discussion of diagnosis nu, mangka dituturkeun ku kaputusan diagnostik, terapi ngalaksanakeun jeung ramalan. Diagnostik klasifikasi bakal dilakukeun nurutkeun DSM lima sumbu. Évolusi jeung ramalan gumantung kana etiology jeung terapi response - pribadi jeung Sajarah kulawarga (hadir atawa bolos) - Kapribadian pre-gending (normal atawa patologis) - Awal karusuhan (akut atawa kutang), - Response ka treatment (alus atawa goréng) Kualitas ngarojong sosial (alus atawa goréng) gangguan psikologi: pangrojong pikeun ngalaksanakeun gangguan dahareun: Évolusi jeung ramalan tina personalities patologis: Diagnosis jeung ngalaksanakeun hiji tenda di diagnosis differential of schizophrénies gangguan kahariwang: Diagnosis differential.