Ahli hukum Perancis online!


Arbitrase council of India(CAI)


Board of arbitrase of India (CAI) geus dijieun dina suitede saran of Departemen dagang jeung india, dina taun, dina Hukum dina ngadaptar masyarakat

Geus étéfondé jeung disponsoran ku Pamaréntah India jeung Fédérationdes Chambers of commerce jeung industri india, antara séjén. CAI nyaéta hiji organisasi nirlaba aimed di promotionde pamakéan komérsial arbitrase jeung facilitation deséchanges.

CAI: - nyadiakeun pakakas pikeun facilitation arbitragespour tipe nu mana wae konflik dagang internasional oudomestiques - kagunaan anak kantor alus pikeun conciliation:keluhan patali ka dagang internasional, non-kinerja descontrats, atawa non-patuh panghargaan arbitrase - organizes desconférences jeung program latihan dina arbitrase dansdifférentes bagian ti indian wewengkon - dipingpin rechercheset publishes sastra dina arbitrase, kaasup Journald'arbitration quarterly - nyadiakeun informasi jeung desconseils nu mana wae nu pihak kabetot dina drafting tina contratscommerciaux jeung arbitrase hukum, kitu ogé dina ngadegna deprocédures resolusi konflik - mertahankeun tutumbu decoopération jeung arbitrase awak sakuliah dunya. Ladenan tina IAB nu kabuka ka pihak mana wae, tanpa ilsoit kudu jadi anggota Dewan Nu installationscomprennent dédéngéan kamar jeung konferensi, ngabogaan unecapacité dua belas ka urang.