A pengacara kudu nitenan runtah supermarket hiji — Express



Hukum lulus, tapi runtah dahareun wewengkon badag persists. Pengacara jeung kapilih LR île-de-france Arash Derambarsh, hiji ahli tina ieu pertanyaan, dicatet ku bailiffs dina senén runtah dahareun di hiji Leclerc supermarket tina Mimizan, di nu Landes, laporan yen dina salasa Perancis Info. ‘Sarua jeung lima puluh kg dahareun consumable’ geus dialungkeun dina poé single senén, manéhna nyebutkeun. Produk nu mana wae type: manisan, sayuran, pastries, meats. nu bakal geus disemprot jeung disinféktan ambéh maranéhanana teu bisa jadi pulih.

Hiji kalakuan, merlukeun supermarket leuwih ti opat saratus m méré dahareun ka asosiasi jeung teu buang maranéhanana pangan dianggap leungit. Dina hal ieu, pikeun Mimizan, dahareun di tanya geus deadline a opat bulan pebruari, senén. ‘Geus ngerakeun dina waktu ieu kanyeri pikeun jutaan jalma perancis anu teu boga duit. Ieu téh perlu yén dulur muterkeun game of brotherhood. Supermarket nu nyoba ka ngagilekkeun hukum,’ nyebutkeun Arash Derambarsh. Pengacara announces operasi séjén tipe sarua jeung ensures komo wanting file aduan kriminal. Pikeun bagian-na, diréktur nyimpen ieu diyakinkeun dina pithy gaya:»Urang méré cukup asosiasi.

Eta incurs a rupa