Wilujeng sumping di Bergamo jeung wewengkonna

Mariksa kaluar Kamar dagang of Bergamo jeung wewengkon, salah sahiji wewengkon paling dinamis jeung richest di Italia Leuwih ti pausahaan kadaptar dina kadin, nu ngajadikeun eta salah sahiji anu pang kuat di Italia Nu variatif wewengkon Bergamo téh tambang taya wates kejutan lamun datang pindah ti polos ka Alps Orobies ngalirkeun ku situ jeung beubeur di bukit di mana vine ieu dibudidayakan jeung tangkal zaitun. Nu diversity of bentang mangrupa salah sahiji alesan pikeun nu Bergamo téh dibédakeun ku anak gastronomy jeung restoran anak kaunggulan. Produksi susu téh digambarkeun dina hiji luar biasa rupa-rupa kualitas cheeses jeung asakan lokal, tradisional