Pikeun meuli hiji apartemen di Berlin — pikeun dijual apartemen — Susun-Berlin

PERHATIAN: Leuwih ti dua ratus apartemen teu didaptarkeun dina website urang. Di handap anjeun bakal manggihan listing urang online kurban. Anjeun bisa nyaring tawaran dumasar kana patokan search. Naha meuli hiji apartemen di Berlin Berlin pasar real estate nu paling metot di Éropa. Kanyataanna, kota nawarkeun harga per m pisan menarik bari ngarasakeun hiji metot paménta pikeun rental atawa hirup aya. Ibukota Jerman, Berlin nawarkeun hiji lingkungan hirup anu unik dina jenis anak jeung kavling tina rohangan jeung taman. Distrik, ‘Kiez’, nawarkeun hiji lingkungan gaya hirup anu unik ka unggal ‘Kiez’ jeung di mana unggal kapanggih. Salaku mindeng ceuk, aya