Pihak Perancis

Perancis geus narima leuwih ti. aplikasi pikeun suaka taun ka tukang, jeung dibales suaka ka tilu puluh genep ngalamar. ‘Relokasi pangungsi tetep prioritas pikeun pamaréntah pikeun, catetan a sirkular disaluyuan ku mentri Interior, nu. Saptu, sabelas méi, Pihak Perancis bakal ngagungkeun anak sapuluh taun ayana di nu tangtu gede banquet di bergengsi restoran di bersejarah di Paris. Sapanjang poé, personalities anu geus nyumbang ka yayasan jeung. Urang inget kontrovérsi nu ieu aroused KIDUL Atikan dina ngalamar kursus di»non-diversity racialized»dina bulan nopémber. Ayeuna ieu sarua union nawarkeun traineeships pikeun petunjuk identitas nu manéhna geus rusiah. Hayu urang méré upeti husus ka