Pengacara: Hak cipta intelektual

Hak cipta intelektual constitutes sakabéh hiji individu sacara hak dina urusan intelektual nyiptakeun. Widang ieu ngawengku sipat industri jeung sastra jeung artistik harta. Nu hukum intelektual boga tujuan pikeun méré hak ekslusif dina pamakéan alus atawa service salila hiji periode nu tangtu waktu. Bahan ieu nembongan jadi kompléks: hal ieu niatna disarankeun anjeun ménta bantuan pengacara hukum intelektual. Intelektual ngawengku sipat industri jeung sastra jeung artistik harta. Eta boga tujuan pikeun nangtayungan papanggihan jeung kreasi. Industri sipat ngawengku téhnis kreasi (ex: patén-patén) jeung has tanda (misalna tanda, ngaran domain). Sastra jeung artistik sipat ogé ngawengku hak cipta (ex: karya sastra,