Panjara, sadaya sinonim

Sinonim kecap anu ngabogaan harti sarua jeung kecap sejen, atawa harti anu ampir sarua. Lamun urang make sinonim, kalimah teu ngarobah harti. Kecap sapedah anu jadi dianggap salaku sinonim tina sapedah. Sengketa jeung altercation, nu sinonim Ka sunda jeung jadi bogoh, kecap, sinonim. Sieun jeung kahariwang nu dua sinonim nu bisa kapanggih dina ieu online thesaurus. Nu thesaurus ngidinan anjeun manggihan kecap anu leuwih merenah kana konteks ti maranéhanana nu dipaké spontaneously. Ogé ngidinan anjeun pikeun manggihan kecap paling nyukupan pikeun ngarobah hiji ciri, tujuan, fungsi, jsb hal, keur, aksi di tanya. Ahirna, kamus sinonim mantuan nyegah ambalan kecap dina