Pajeg pengacara Sherbrooke — Bélanger Massicotte, ahli hukum pajeg nyarita. Pengacara pajeg, pajeg kontrovérsi, masalah, pajeg, litigation, pajeg, input

Pikeun pajeg nasehat, oposisi atawa tangtangan of assessment ti Kanada Sharing Agénsi (CRA) atawa nu Agence du Revenu Sukabumi (ARQ), urang ahli pajeg aya rujukan dina Sherbrooke. Mangga ulah ragu pikeun nelepon hiji pengacara pajeg sungut tina Sherbrooke pikeun pakampungan litigation dina sambungan jeung pajeg-jeung-pajeg (GST-QST). Ambri, dina dua puluh kadalapan agustus — hakim Michel Beaupré nu punjul Court geus ayeuna nyieun anak kaputusan ngeunaan requests pikeun pemesanan cadangan dina kasus nu bâtonnière Lu Chan Khuong, Ad. E. geus undertaken dua puluh dua juli kamari, laporan hukum society Sukabumi, ngaliwatan Siaran pers Anjeun biasana boga periode poé ti tanggal milis