Operasi condominium — Ooreka

Leuwih alus ngarti jeung ngawasaan konstrain condominium pikeun hirup teu ngarobah ka ngimpina. Nu co-kapamilikan dihartikeun jeung diayakeun ku hukum n° — tina sapuluh bulan juli, robah sababaraha kali saprak harita, jeung sk tina ieu aplikasi n° — tina tujuh belas maret. Manggihan sadaya nu anjeun kudu nyaho ngeunaan jejer ieu di artikel urang. Aya opat pamaén dina hiji co-kapamilikan, jeung kalungguhan lawanna: co-boga, condominium, condominium pakaitna jeung union dagang council of co-kapamilikan. Kumaha eta karya aya. Urang nyieun pikeun anjeun tour kabéh aktor of condominium. Nu condominium nyaéta saurang pamaén utama dina kahirupan dina co-kapamilikan. Ieu téh sabab kitu