Nu beda-beda prosedur recovery — Contentia

Gumantung kana jumlah unpaid, debtor kaayaan (solvency, mungkin kanceuh of insiden mayar), jeung komérsial tujuan (konservasi atawa teu hubungan), kumpulan hutang customer bakal bisa nelepon prosedur beda anu bakal jadi bagian ti prosés lulus. Aturan imperatif mertimbangkeun: kasaimbangan antara nu hartina padamelan jeung hasil nu dipikahoyong. Ilaharna dipigawé ngaliwatan panginget a e-mail (pos atawa éléktronik) jeung atawa telepon nurutan-up, nu recovery munggaran prosedur ieu dimaksudkeun pikeun memicu a gancang resolusi kana kapanggihna beredar mayar. Ogé bisa nyandak anjeun pikeun ngabéréskeun masalah mungkin dilampahkeun di daur ékonomi (basajan forgetfulness, kasusah ngalirkeun tunai, invoice sengketa) tanpa prasangka ka hubungan customer. Mindeng ngarojong