Leutik kejahatan nikah

Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta (kumaha.) nurutkeun saran nu pakait jeung proyék Manéhna ogé hayang nyaho naon anu disababkeun na karinding Saeutik ku saeutik, urang nempo sababaraha, sanggeus isro ngaliwatan highs jeung lows jeung nyiar pikeun nyieun sorangan. Tapi, dua kajadian bakal ngaganggu prosés ieu, nu kahiji nyaéta hiji pangakuan Lisa, dina nu manéhna denounces nya salaki, anu bakal geus hayang maehan mantenna, tapi bakal turun di tangga lamun karinding. Nu kadua, nyaéta syahadat Gilles, anu ngumumkeun manéhna geus ngabohong saprak awal, jeung nu amnesia ieu, dina kanyataan, hiji penemuan ka leuwih alus ngarti ngabalukarkeun masalah dina

Leutik kejahatan nikah

Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta (kumaha.) nurutkeun saran nu pakait jeung proyék Manéhna ogé hayang nyaho naon anu disababkeun na karinding Saeutik ku saeutik, urang nempo sababaraha, sanggeus isro ngaliwatan highs jeung lows jeung nyiar pikeun nyieun sorangan. Tapi, dua kajadian bakal ngaganggu prosés ieu, nu kahiji nyaéta hiji pangakuan Lisa, dina nu manéhna denounces nya salaki, anu bakal geus hayang maehan mantenna, tapi bakal turun di tangga lamun karinding. Nu kadua, nyaéta syahadat Gilles, anu ngumumkeun manéhna geus ngabohong saprak awal, jeung nu amnesia ieu, dina kanyataan, hiji penemuan ka leuwih alus ngarti ngabalukarkeun masalah dina