Kumaha pikeun tumuwuh alpuket — Sadaya prakték

Kumaha tumuwuh pengacara a Patandingan bisa ngaganti toothpicks Leupaskeun kernel jadi kaca ngeusi cai, jadi nu melengkung bagian dina hawa kabuka jeung pihak»platform»ieu immersed dina cai, tanpa noel sisi tina kaca. Waktu melak pit dina pot ngeusi potting taneuh, lamun, sanggeus dua atawa tilu minggu, manéhna bade dibeulah dua, jeung anjeun bisa nempo a leutik jempol jeung akar tina hiji atawa dua cm némbongan. Tetep colok huntu di kernel jadi saperti teu ngaruksak, jeung tutuwuhan akar di bumi, ninggalkeun luhur inti air. Cai taneuh rutin: taneuh kudu tetep beueus nepi ka penampilan kahiji pucuk nu bakal nembongan dina lapisan bumi.