Kumaha carana sangkan division of sipat sanggeus cerai. -service umum

Nu babagi tina sipat masarakat kudu maréntahkeun ku hakim anu pronounces cerai, mandang matrimonial rezim diadopsi ku spouses. Liquidation tina matrimonial rezim ngamungkinkeun pikeun evaluate sipat masarakat jeung ngabagi eta antara spouses. Dina kerangka ieu, nu spouses bisa nepikeun ka idin ti hakim pikeun urusan kulawarga (Jaf): Dina henteuna konvensional aturan, nu hakim bisa nunjuk hiji notaris di muatan tina babagi ieu nyaéta pikeun assess sipat masarakat. Nilai sipat pikeun ngabagikeun kudu tetep di poé babagi Lamun aya hiji sipat, boh salaki bisa menta nu sipat dipaparinkeun ka eta: ieu téh hiji preferential alokasi. Tapi, ieu taun bisa nampik ku