Kontrak of dijual pikeun mobil — Nyiptakeun

Candak kuis jeung instan meunangkeun adat dokumén pikeun ngundeur tur nyitak Kontrak teh valid ti tanggal signing pikeun minuhan kabéh kawajiban pihak Kandaraan bakal geura-giru pulih ku Purchaser kana penandatanganan kontrak ieu nyaéta tanggal. Salila kiriman, nu Purchaser bakal diperlukeun pikeun ngajamin yén manéhna geus narima, jeung kandaraan (bunderan kecap di tanya): sajaba ti éta, pihak nu ngaku teu jadi objek prosedur redress atawa yudisial liquidation, atawa nu mana wae séjén nu sarupa prosedur. Maranéhanana ogé ngaku teu jadi dina guardianship, trusteeship, safeguarding kaadilan, atawa larangan keur ngalakukeun tindakan disposition. Lamun salah sahiji pihak gagal pikeun minuhan anak kawajiban contractual,