Konsultasi dina kerangka bil perumahan: anjeun usulan dina ‘perumahan kahiji’. Pamaréntah

Jacques Mézard, mentri of Kohési wewengkon, jeung Julien Denormandie, State sekretaris ka perdana mentri wewengkon Kohési, geus hayang muka, dina kerangka nyiapkeun draft hukum akomodasi, konsultasi jeung wewengkon otoritas jeung aktor of perumahan, wangunan jeung tata. Di antara genep sumbu cerminan nyaéta ngaliwatan integrasi perumahan kahiji. Kasempetan pikeun praktisi dina widang pikeun ngangkat usulan maranéhanana dina ningkatkeun sistem akomodasi jeung aksés ka perumahan for nu Dihal, di paménta ti menteri wewengkon kohési jeung di sambungan deukeut jeung DGCS jeung DHUP, geus dimimitian consultations jeung nu utama asosiasi invested jeung aub dina dunya of perumahan jeung akomodasi, dina panempoan perkembangan hiji