kapamilikan swasta of land

Sipat jeung Kapamilikan Dina filsafat, nu milik a kelas atawa hiji individu nujul ka hiji atribut nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun prédiquer ieu hiji atawa hiji ieu. Istilah sipat, ti latin hukum proprietas»kapamilikan, alam sorangan, perancis Sipat Pikeun artikel nu homonyms, tempo Sipat (disambiguasi). Dina skolastik filsafat, abad pertengahan, nu milik a kelas atawa hiji individu nujul ka hiji atribut nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun prédiquer ieu hiji atawa hiji ieu. Istilah sipat, perancis SIPAT Lamun aya anu daék ngadéngé palajaran sababaraha conto, rasa kapamilikan bakal umum — hal anu diécéskeun saprak paleolithic era ku engravings dijieun dina pakarang tina