Hukum sungut spesialis dina asuransi Pertahanan insureds jeung korban

Sanggeus leuwih ti dua puluh taun tarung ngalawan pausahaan asuransi, ieu waktu pikeun nunda nepi a website dedicated ka mertahankeun individu jeung UKM, sarta korban misadventures of asuransi jeung tanggung jawab. Loka ieu ngandung susunan nganalisa kaayaan jeung konflik antara nu paling umum nentang individu atawa UKM pikeun maranéhanana insurers, atawa ka lawan sapopoé di wewengkon tanggung jawab. Loba kasus nu kuring geus kungsi nungkulan, seuneu, cai karuksakan, badai, papalingan, tahan-up, kacilakaan lalulintas, tatu pribadi jeung asuransi séjén jalma, geus ngajurung kuring pikeun nyaho kaunggulan jeung kelemahan insurers, jeung utamana métode pikeun nyalametkeun kaayaan sakapeung asa sahiji sababaraha klien mah