Hak konéng Kutang dilanggar. ahli hukum nyawad kumalayang pangadilan RT di perancis

Dina konteks krisis konéng Kutang, ahli hukum anu paduli poténsial invasi kamerdikaan yudikatif vis-à-vis pamaréntah Ieu ahli hukum ogé nyawad dangong penyidik Sababaraha bakal boga dissuaded konéng Kutang»pikeun pamakéan bantuan pengacara a arguing yén lamun pengacara nu meunang aub, maranéhanana bakal dileupaskeun loba saterusna Loba jalma, ku alatan éta, geus waived nu mana wae nu katuhu penting pikeun ayana hiji pengacara di sisi maranéhanana, hoping ku kituna leuwih gancang kaluaran kandangan, atawa leniency yudisial jasa», kuciwa-maranéhanana.»The guards anu pasukan jeung nyokot tempat dina kaayaan perhatian ka loba ahli hukum, asisten legal, tapi ogé pembela umum kabebasan jeung individual,»maranéhanana ngomong. Nu