Daya tarik pikeun mahkamah agung dina hukum perancis

A cassation banding (atawa daya tarik di cassation, atawa banding), di Perancis, hiji daya tarik nu luar biasa dibawa saméméh Court of cassation pikeun pangadilan yudisial) atawa saméméh Déwan State (administrasi pangadilan), ngalawan kaputusan pangadilan rendered spring pamungkas. Ubar ieu geus sadia pikeun pihak ka acan di handap ieu hiji judgment rendered dina banding, atawa sanggeus judgment of conto kahiji teu tunduk ka daya tarik. Ieu teu gelar katilu of yurisdiksi nu lumangsung sanggeus télépon lamun mungkin, salaku court of cassation teu deui hakim kasus. Ngan cék nu minuhan jeung aturan prosedur jeung aplikasi nu bener tina hukum ku sidang