Daptar gereja of Naples

Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta (kumaha.) nurutkeun saran nu pakait jeung proyék. Daptar ieu gereja of Naples daptar dasarna struktur sajarah jeung interest artistik, diwangun di kota saprak periode awal christian nepi ka abad Ke. Kristen jeung agama di umum geus sok geus mangrupa bagian penting tina budaya jeung kahirupan sosial of Naples, Italia, jeung nurutkeun historiografi sareng sumber resmi ieu, aya kurang leuwih lima ratus wangunan nu mangrupakeun warisan beunghar sajarah kasenian, arsitektur, sipil jeung spiritual, nu kabentuk dina tangtu tina tujuh belas abad Naples ieu dilandih nu»city of lima ratus cupolas». Loba ahli ngajawab, tapi,