Constantin-Vallet Attorneys — bank Hukum — Hukum bisnis lila — Hukum consumer

Pangadeg Sungut, manéhna nyaéta saurang pengacara di Paris bar. Eta geus ngembangkeun hiji tingkat luhur kaahlian di hukum usaha, keuna ku hukum, hukum bank ogé di pidana hukum usaha. Eta intervenes hususna dina sensitip kasus toksik gajian Helvet Immo BNP PPF, asuransi, kahirupan JET-tilu-BNP, dieselgates Volkswagen jeung Renault. Ieu téh salah sahiji kahiji ahli hukum pikeun ngajalankeun hiji group action di Perancis. Ayeuna, eta tumuwuh, desain jeung ngabalukarkeun strategi anu bisa dipake pikeun iringan jeung patahanan klien anak ku gumantung tim staf ngalaman. Charles Constantin-Vallet nyaeta dokter di hukum ti Universitas Paris kuring Panthéon-Sorbonne, jeung DEA dina bisnis hukum jeung