CEDAW — Telepon: naon panyalindungan pikeun konsumen. Portal of ministries ékonomi jeung finansial

Hukum n° — tilu januari ieu dibawa ka bewara terminasi kontrak dina sapuluh poé. Eta imposes ka operator palaksanaan ladenan rojongan (hotline) non-premium-laju ti posisi tetep, jeung bébas nungguan waktu (artikel L- kode konsumsi). Hukum n° — opat bulan agustus dina modernising ékonomi (LME artikel) ngalegaan prinsip jasa bantuan non-rate premium pikeun sadaya telepon ka konsumén dina raraga pikeun meunangkeun ditangtoskeun dijalankeunnana kontrak atawa ngolah ngaku a. Ukuran ieu, lengkep ku artikel L- konsumen kode, nyaéta anu ditepikeun ku hiji lambaran tina direktorat umum pikeun kompetisi, konsumsi jeung réprési panipuan (DGCCRF). Artikel opat puluh opat code tulisan jeung komunikasi éléktronik