Bisa pengacara a jadi pasangan a atawa saham hiji pausahaan komérsial. Ordre des avocats de Paris

Pengacara bisa jadi hiji pasangan atawa nyekel saham minoritas of a SA, SARL, SAS, SICAV, dina patuh kana aturan konflik of interest Déwan raraga bisa menta nu mana wae nu informasi nu sasuai atawa dokuméntasi pikeun ngaktifkeun eta ka assess naha aktivitas saperti ieu cocog jeung aturan etika profesi