Ahli hukum Perancis online!


Refunding


Reimbursement nyaéta pikeun ngimbangan si anu, hiji pengeluaran modal, ku méré eta jumlah duit sarua jeung nu nu geus spentUsaha, pamaréntah jeung organisasi nirlaba bisa ngimbangan pagawé maranéhanana atawa perwira, perlu jeung expenses akal dina US american hukum, expenses ieu bisa deducted ti pajeg panghasilan ku organisasi sarta dirawat salaku non-panghasilan senã ku panarima, nurutkeun ka kaayaan nu tangtu. Reimbursement ogé disadiakeun pikeun waragad dahareun, care poé, médis atawa spp kuliah, salaku ditangtukeun ku kapala sakola. Nya kitu, universitas, konferensi atawa bisnis seminar bisa reimburse expenses ngondang narasumber jeung pamilon. Repayment ieu ogé dipaké dina asuransi, lamun panyadia layanan bayaran pikeun expenses sanggeus maranéhanana mayar langsung ku policyholder nu sejen atawa kontraktor. Ieu utamana kasus dina asuransi kasehatan, alatan darurat, biaya luhur jeung prosedur administrasi nu bisa diterangkeun ka panyadia kaséhatan pikeun mayar waragad, dina ekspektasi tina reimbursement ku swasta awak atawa public service provider (Amérika Sarikat, contona, Medicare atawa waragad agénsi diusulkeun ku dunungan). Bagian tina industri kaséhatan, saperti pabrik alat médis, gumantung kana reimbursement pikeun maranéhanana revenues jeung ngahasilkeun sumber daya nu mantuan konsumén maranéhanana (rumah sakit, dokter, jsb) pikeun meunangkeun ngabalikeun duit. Pamaréntah bisa repay taxpayers di sababaraha cara Hiji ngabalikeun duit pajeg panghasilan ngurangan nu mayar pajeg, saperti pajeg panghasilan, jigana ka nol. Taxpayers bisa nampa hiji ngabalikeun duit pikeun pajeg lianna, kawas nu pajeg dina nilai ditambahkeun sabab maranéhanana panghasilan low ref. perlu, di handap ieu nu exportation barang dijual, atawa lamun maranehna teu final panarima A pamaréntah lokal bisa make ngabalikeun duit pikeun ngurangan pajeg sipat pikeun hiji organisasi pikeun ngamajukeun atawa-panghasilan low.

Di Perancis kaséhatan pangrojong pikeun wajib bagian ku asuransi kasehatan anjeun, sababaraha Asuransi kasehatan schemes di Perancis jeung ku suplemén Asuransi kasehatan: silih pausahaan atawa asuransi umum pikeun lawanna bagian.

Pamayaran pihak-katilu, parsial atawa lengkep, ngamungkinkeun dokter, tukang ubar, paramedical, struktur, langsung mayar bagian atawa sakabéh waragad perawatan. Organisasi bisa boga alesan pikeun ngawates reimbursement of expenses curang, teu sagawayah atawa sah. Lamun ngabalikeun duit a nu prosés ieu ngahaja nyusahkeun atawa praktis pikeun ngalamar, mangka kamungkinan nu ngalamar sukses pikeun meunangkeun dana nurun, mandang legitimasi, nu ngabalukarkeun kurang sakabéh expenses. Sajaba ti éta, rupa-rupa siasat of panolakan of ngabalikeun duit, kaasup pembatalan, nu patali jeung industri asuransi.