Ahli hukum Perancis online!


Pembunuhan Alexia: naha pengacara pengacara disangka ngabogaan dilanggar rasiah instruksi


Adi-di-hukum pengacara nu dituduh nu tangtu

Hiji panalungtikan pikeun palanggaran rasiah of instruksi geus dibuka dina kasus, laporan Perancis Bleu Besançon reboKaadilan nyiar pikeun manggihan anu geus ka wartawan dina kursus confrontations antara kulawarga Ivy jeung salakina, pengacara, sep tdécembre kamari. Pengacara kiwari dimungkinkeun, master Randall Scwherdorffer, jigana jadi sasaran. Anu geus ka wartawan nu kamajuan confrontations nu nyandak tempat di sep tdécembre kamari di kantor hakim tanggung jawab kasus, ngaran ieu wanoja ngora, Alexia, kapanggih paéh di kayu, di Kulawu, di Haute-Saône, dina thirtieth oktober. Ieu téh ieu nu nyiar pikeun manggihan nu jaksa tina Besançon, nu, nurutkeun Perancis Bleu rebo, geus dibuka an panalungtikan pikeun palanggaran rasiah pernyataan. Adegan tina syahadat pengacara dina nyanghareupan ibu Alexia, Isabella Fouillot, dina pangaruh, geus dilaporkeun ku sababaraha media komo saméméh sipil pihak jeung dituduh moal ninggalkeun karaton kaadilan. 'Dina tahap ieu, investigations teu target saha dina husus', geus, tapi, husus nu jaksa public of the Republic, Stephen Jas, Ieu republik. Tapi nurutkeun Perancis Bleu, pengacara Pengacara, bapak. Randall Scwherdorffer, anu dihadiran adegan, nu sasaran ku survey ieu. 'Atuh kudu diucapkeun ka no wartawan jeung kuring geus diungkabkeun no rahasia', anjeunna ngawaler ka radio, nurutkeun nu geus jadi dipikaharti dina kerangka ieu panalungtikan.

Nurutkeun Perancis Bleu, simkuring nyandak megatkeun pikeun mercayakeun ka indungna Nu pengacara yén putrana ieu nangis jeung manéhna pindah.

'Kuring ngonfirmasi yén kuring geus dijieun rujukan ka state emosi of pengacara jeung mom-na, Martine Henry, teu hasil hiji kalakuan panalungtikan, tapi poto dibawa dina ku Isabelle Fouillot (Catetan editor sacara: ibu Alexia). Lamun urang nganggap yén éta téh hiji palanggaran rasiah pangajaran, ieu siap-ka-seuri',"manéhna nyebutkeun ka koran lokal. Jeung daptar jeung Anu republik loba laporan nu geus medar di pencét salila kasus nu bener. 'Kuring ngelingan nu éta diterbitkeun di pencét overwhelming bukti ka pengacara salila dijagaan polisi, a taun ka tukang, nu éta nu teu dipikanyaho ka ahli hukum-na.

'Kami di ruang tunggu, teu di nu hakim sacara kantor

Na kaahlian psikologis jeung jiwa anu ogé ngungkabkeun ka pencét, hiji bagian ti nu geus dimuat dina koran nasional. Aya ogé nu skenario kapanggih dina komputer pengacara, nu konci buuk indungna, maju-néangan DNA Gregory Gay, jeung I jeung pangalusna. Koméntar anu jelas dimaksudkeun pikeun pihak sipil Panalungtikan dibuka ku jpu tina Besançon nujul ngan ka fakta nu geus dilaporkeun ku media dina poé konfrontasi, jeung teu sakabéh pasualan. Gregory Gay, adi-di-hukum Commits hiji waktu dituduh keur murderer of wanoja ngora ku pengacara, kungsi ogé geus dikritik dina BFMTV dangong pengacara nu sep tdécembre kamari. 'Sagalana geus ngancik tibalik-handap ku kanyataan yén aya geus leaks naon ieu jalan dina hakim kantor salila konfrontasi', ieu aya jeung ngalaporkeun. Pamajikanana, Stephanie Gay, adina Alexia, manéhna ogé confronted jeung pengacara poé éta, geus dibikeun versi sarua fakta. Urang dituturkeun ieu saperti ieu lumangsung di kantor dina jaringan. Nada téh gancang dipasang Urang pengacara teu ngarti naon ieu lumangsung, kumaha hiji hal kawas éta leaks, Ed ieu mungkin. Waktu keur confessions geus kapangaruhan ku operasi ieu, leaks dina pencét bari ibu mah dina prosés keur confronted jeung pengacara. Nurutkeun wartawan ti BFMTV Dominique Rizet, hiji kajadian bakal komo geus pegat kaluar antara Gregory Gay jeung Randall Scwherdorffer. 'No, manéhna geus kakara inget yén manéhna teu relay inpo ka indungna Nu pengacara di full konfrontasi. Manéhna geus teu liked manéhna ngomong yén ieu teu manéhna. Manéhna threw telepon-na di kantor hakim nyebutkeun, 'Kasampak, kuring geus nganggur reproach kuring. Manéhna geus kakara inget yén manéhna teu boga keur ngobrol jeung indungna pengacara. Hal ieu bisa ngaapresiasi nu kuring ka ieu sarta nada dipasang', ceuk adi-di-hukum. 'Urang nempo dina jaringan sosial nu pengacara Nu geus direcah di lawon lamun indung mah geus nyerah hiji poto, eta geus retak jeung nu gantung geus dipénta', masih testifies Stephanie. Dina Nyanghareupan ibu Alexia, pengacara ieu dina kanyataan deui indit ka syahadat, sanggeus hiji waktu nuduh lanceukna-di-hukum. Isabelle Fouillot geus dibere manéhna jeung poto putri-na jeung ucing pasangan. Manéhna tuluy retak nepi, nétélakeun yén manéhna geus tiwas pamajikanana ku strangling unggal, wanting pikeun ngawasaan eta, sedengkeun ieu krisis. Admissions nu sanajan kitu, aya loba wewengkon abu The scientist komputer kudu réentendu dina januari ku hakim.