Pangrojong: itungan, mayar — Prakték



Duit sokongan saenggeusna pipisahan téh jumlah duit dibayar ku hiji jalma ka nu sejen dina palaksanaan pangropéa kawajiban. Dina hal ieu, eta beda ti compensatory jumlah nu nyiar pikeun ngimbangan disparities di tingkat hirup tina spouses disababkeun ku cerai. Nu mancén dahareun téh kawajiban kolotna pikeun ngajaga barudak maranéhanana, nu ngomong, pikeun minuhan kaperluan maranéhanana. Lamun kulawarga hirup babarengan, pangrojong ieu teu aya. Dina kasus dimana salah sahiji spouses refuses pikeun nyumbang ka nu normal waragad rumah tangga, nu séjén bisa dilarapkeun ka hakim ka gaya maranehna pikeun ilubiung finansial pikeun expenses patali ka pangropéa of barudak. Kontras, dina kasus separation nu kolot, duit sokongan saenggeusna pipisahan manggih alesan pikeun jadi. Hal ieu utamana alatan barudak, tapi salaki bisa ngabantuan salila proceedings cerai. Jumlah alimony tetep conventionally antara pihak (kaasup dina kasus cerai ku ijab kabul silih), boh ku hakim. Hakim baris dina kasus ieu nyokot kana akun masing-masing sumber creditor jeung debtor. Bisa ogé nyokot kana akun indikator tina ÎLE (national Institute of statistik) anu patali jeung biaya hirup. Eta bisa jadi dirévisi di mana wae waktu di paménta waris tina mancén atawa hiji anu bayaran, lamun aya parobahan kaayaan di salah sahiji urut spouses atawa hiji évolusi kaperluan anak. Dina kasus remarriage atawa cohabitation panarima: mayar duit sokongan saenggeusna pipisahan ka urut salaki) jeung barudak minor anu subyek a deduksi tina panghasilan senã: Aya rupa-rupa sarana pikeun maksakeun ex-salaki mayar pangrojong anak:saisiesIl nu sababaraha bentuk input: Eta kudu dilarapkeun ka hakim of palaksanaan, jeung mangka ka juru jabel keur rebutan-pangajén. Ka pangadilan district pikeun nuliskeun gajih atawa éraan. Input ngamungkinkeun anjeun pikeun nyandak kauntungan tina mayar tina sagala tunggakan mancén nepi ka lima taun. Rute ieu leuwih hade lamun hiji hayang cageur unpaid tagihan leuwih ti genep bulan, keur nu pamayaran langsung nyaéta teu epektip. Mayar directUn pihak katilu, (ku conto hiji bank atawa dunungan tina ex-salaki) bakal langsung mayar mancén ka tempat nu defaulting debtor. Aya geus jadi deadline saeutikna geus teu acan dibayar dina tanggal nu geus ditangtukeun. Hal ieu kajawab ka juru jabel, ka saha manéhna kudu ngalebetkeun judgment ngaropéa anak support jeung sagala informasi anu diperlukeun dina debtor.

Ieu ngidinan anjeun pikeun nampa sums alatan salila genep bulan harita aplikasi.

Urang teu bisa balik leuwih

Metoda ieu ngan efektif lamun geus alamat nu debtor jeung yén manéhna boga panghasilan stabil. Masarakat pamulihan mancén anu diaku ku akuntan Umum Direktorat tina Finances Public (DGFiP) salaku pajeg. Eta kudu geus usaha tanpa kasuksésan salah sahiji harita métode, nu ngakibatkeun yen unpaid jumlah bisa lepas cukup lila, jeung, tangtosna, nyieun kaayaan hésé pikeun creditor. Eta metodeu nu éféktif pikeun ménta pamayaran pamungkas genep alatan watesan jeung watesan datang.

Prosedur ieu téh haratis

Hal ieu kajawab ka umum jaksa pangadilan of kahiji conto tina domicile of creditor. Ieu téh perlu pikeun ngirim kadaptar surat jeung pangakuan resi, jeung di antarana: Ngagunakeun Mangpaat dana FamilialesLes dana pikeun Tunjangan kulawarga (CAF) boga service pikeun mantuan kolotna pikeun recovery of pangropéa pangmayaran beredar salila leuwih ti dua bulan. Kolot bisa nampa sangu pangrojong kulawarga salaku maju dina mancén unpaid. Mayar tina sangu ieu bakal otomatis memicu palaksanaan recovery service. FCA ngabogaan hak pikeun initiate atawa terus nu mana wae nu action ngalawan(s) indung(s) standar(s) pikeun ngabalikeun duit a tina sangu pangrojong kulawarga mayar. Sarat pikeun meunangkeun kauntungan tina ieu alokasi nu di handap ieu: Dina kasus pembayaran parsial, aya bakal dibayar a differential sangu supplementing jumlah sabenerna alatan. Kolot nu teu papisah teu dijudulan ka kulawarga support panghasilan tapi bisa kauntungan ti bantuan kumpulan service pikeun ngarojong anak teu dibayar (nepi ka maksimal dua taun) dina kahadean barudak minor. Ieu téh dipikabutuh pikeun eta geus komitmen pribadi tina biasa pikeun nyieun pangmayaran pikeun mancén jeung nu ieu lampah anu teu suksés. Kulawarga Mangpaat Dana ogé bisa aya dina muatan tina recovery of pangropéa pikeun salaki, urut pamajikan jeung barudak séjén nu debtor, kaasup sums alatan di hormat tina compensatory mayar atawa babagi hiji, di ahir subsidi