Ahli hukum Perancis online!


Pajeg panghasilan: deklarasi jeung panghasilan laporan -service umum


Nu deduksi dina sumber panghasilan pajeg

dina tempat anu saprak januariteu ngarobah sarat pikeun nyieun hiji pernyataan panghasilan Jeung.

sabaraha anjeun bakal mayar pajeg kana panghasilan taun ieu Anjeun bisa ngitung online jumlah pajeg anjeun mayar dina panghasilan anjeun jeung simulator diusulkeun ku nu finances umum umum Direktorat (DGFiP).