Ahli hukum Perancis online!


Pajeg attorneys - Sungut hukum LMD spesialis tina pajeg litigation


naha dina waktu basajan nyuhunkeun informasi

Pajeg litigation nyaéta pikeun mantuan jeung membela taxpayers (pausahaan atawa individu) dina nyanghareupan administrasi jeungsaméméh kompeten pangadilan. Urang mantuan jeung membela klien urang dina konteks hubungan maranéhanana jeung administrasi umum. prosés adjustment. hiji pajeg inok. litigation atawa acan saméméh pangadilan. Anjeun ménta urang pikeun nempoan hiji titik nu tangtu of hukum pajeg.

atawa lumangsungna ka pajeg inok umum anjeun kaayaan atawa nu anjeun bisnis.