Ahli hukum Perancis online!


Naon sangu keur ngagugat (Ada). -service umum


Salaku nu ngagugat, anjeun teu diidinan pikeun berpungsi saméméh periode neu fmois jumlah ieu anu indicative ngan jeung bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pribadi Nempo simulator dina raraga pikeun ménta leuwih akurat estimasiSumber daya dicokot kana akun nu hormat, kitu ogé jalma nu jalma jeung saha anjeun anu hirup salaku pasangan. dina kasus panipuan atawa concealment hiji bagian ti anjeun sumber daya, anjeun bisa leungit kauntungan tina Ada. Pamayaran Ada dimimitian ngan sanggeus bubuka anjeun suaka aplikasi jeung Ofpra (di maksimal periode dua puluh hiji poé sanggeus ngadaptar anjeun suaka aplikasi). Anjeun informed tina kemungkinan of panolakan atawa gantung of pamayaran pas kaputusan awarding bantuan.