Ahli hukum Perancis online!


Leutik kejahatan nikah


Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta (kumaha.) nurutkeun saran nu pakait jeung proyék Manéhna ogé hayang nyaho naon anu disababkeun na karinding Saeutik ku saeutik, urang nempo sababaraha, sanggeus isro ngaliwatan highs jeung lows jeung nyiar pikeun nyieun soranganTapi, dua kajadian bakal ngaganggu prosés ieu, nu kahiji nyaéta hiji pangakuan Lisa, dina nu manéhna denounces nya salaki, anu bakal geus hayang maehan mantenna, tapi bakal turun di tangga lamun karinding.

Nu kadua, nyaéta syahadat Gilles, anu ngumumkeun manéhna geus ngabohong saprak awal, jeung nu amnesia ieu, dina kanyataan, hiji penemuan ka leuwih alus ngarti ngabalukarkeun masalah dina hubungan maranéhanana. Jeung, di sisi séjén, éta téh sadar yén éta téh Lisa anu geus usaha pikeun meunangkeun leupas tina eta stunning Nurutkeun nya, manéhna henteu deui ngarasa di jangkungna maranéhanana torsi, jeung ieu ka extent mana manéhna mikir manéhna kolot jeung nu awon, pikeun jadi hiji-hijina sabenerna cinta nu séjén, sedengkeun Gilles bakal sok jadi nice, pikaresepeun, jeung teu bener napel ka pasangan nu geus lumangsung salila lima belas taun geus.

Ahirna, sanggeus hiji feint saterusna vanishing tina hearth, kahiji ku Giles, tuluy ku Lisa, maranéhanana cicing babarengan.

Play ieu ditarjamahkeun jeung dipigawé di jerman, arménia, brasil, bulgaria, denmark, spanyol, yunani, italia, lithuania, walanda, arab, polandia, portugis, swédia, Czech jeung turki.