Kabapakan ninggalkeun: kaayaan pikeun meunangkeun Prakték



Ieu téh cukup pikeun ngirim kadaptar surat jeung pangakuan kasbon ka dunungan nya sahanteuna hiji bulan saméméh tanggal tina commencement tina ninggalkeun. Nu ninggalkeun nyaéta hukum, nu ngandung harti yén dunungan bisa jadi teu ingkar (kajaba maranéhanana geus teu beja dina hukum deadline). Lilana kabapakan ninggalkeun jeung imah anak poé (weekends jeung libur kaasup) Mangsa ieu geus ngalegaan ka dalapan belas poé dina kasus multiple kalahiran (kembar atawa triplets)Hal anu penting pikeun nyaho yén poé of kabapakan ninggalkeun salian full poé pre-geus aya (kaasup weekends jeung libur). Kontras jeung ibu kudu nengetan wajib periode sesa, bapa téh teu wajib nyokot ninggalkeun Ogé bisa shorten lamun manéhna hayang. Lamun ibu mati salila ngalahirkeun, bapana geus husus ninggalkeun for nu ngurus anak, pikeun durasi minggu ti lahir. Manéhna kudu ngabéjaan majikan-na ku surélék nu kadaptar, jeung nunjukkeun tanggal mulang.