Itungan pangrojong anak — kasus Kulawarga



Dina kasus cerai atawa separation, nu pangadilan kulawarga tetep jumlah mancén dibayar ku salah sahiji kolotna pikeun atikan barudak. Salila ieu, manéhna téh maké indicative skala, nu robah rutin. Dina kasus separation kolot, dijagaan jeung akomodasi barudak bisa dipercayakeun ka salah sahijina, jeung granting hak visitation ka nu séjén. Sacara prinsip, hiji anu teu boga hak asuh kudu mayar ka indungna séjén mancén pikeun ilubiung dina pangropéa jeung atikan barudak-na (artikel jeung — jeung — perancis sipil Code). Dina kasus robah kandangan, komo lamun éta hasil dina sebaran sarua waktu keur unggal indungna, nu mayar pangropéa ku hiji anu ngabogaan nu leuwih luhur sumberdaya teu digubris. Mancén nyaéta set gumantung kana hansip mode, jumlah barudak, kaperluan maranéhanana jeung incomes hiji anu bayaran tapi ogé maranéhanana anu ngarasa eta. Lamun kolotna teu satuju, eta nyaeta pangadilan kulawarga tetep jumlah mancén. Akun kudu dicokot sakabéh barudak debtor, mandang union ti nu maranéhanana anu diturunkeun, jeung anggaran nu diperlukeun keur unggal di antarana: dahareun, perumahan, transportasi, pakean, kaséhatan (contona, lamun anak perlu parobahan gelas unggal taun atawa kaperluan orthodontic perawatan). Nu dicokot kana akun sumber daya jeung kena ngagantian panghasilan (mangpaat pangangguran, mangpaat tina panyakit Asuransi, mancén pangsiun) sanggeus deduksi tina subsistence minimum sarua jeung jumlah nu PERSÃ, nu ngomong, April. A a persentase anu terus dilarapkeun nurutkeun tipe élmu jeung jumlah barudak. Eta téh rata-rata antara dalapan jeung sapuluh daya per anak. Hakim ogé ngemutan panghasilan indungna anu narima pangmayaran. Pamayaran pangrojong anak geus prioritas leuwih sadaya expenditures séjén nu debtor. Dina, departemen Kaadilan geus diterbitkeun pikeun kahiji kalina, a meja rujukan pikeun mantuan hakim di kulawarga kasus pikeun nangtukeun duit sokongan saenggeusna pipisahan dina kasus separation of kolotna.

Hakim teu wajib sasuai jeung eta, komo lamun, dina kanyataan, sajumlah mutuskeun nu dina sakabeh sarupa pisan ka maranéhanana nu dituduhkeun.

Pamungkas jadwal diterbitkeun ku dinas tanggal juni

Jeung anak nu kandangan geus dipaparinkeun ka indungna, nu katuhu nganjang jeung akomodasi palasik, jeung sumber taxed bulanan pikeun, hidayah salaku jumlah nu mancén dibayar ku bapa bakal per bulan. Jeung dua anak nu kandangan geus dipaparinkeun ka indungna, nu katuhu nganjang jeung akomodasi palasik, jeung sumber taxed bulanan pikeun, hidayah salaku jumlah nu mancén dibayar ku bapa bakal per anak, atawa per bulan. Jeung tilu barudak nu kandangan geus dipaparinkeun ka indungna, nu katuhu nganjang jeung akomodasi palasik, jeung sumber taxed bulanan pikeun, hidayah salaku jumlah nu mancén dibayar ku bapa bakal per anak, $ per bulan. Pikeun sumberdaya per bulan, keur anak, mancén bakal pikeun dua anak, per anak, ka tilu barudak, per anak, peuting per bulan. Hiji waktu dibenerkeun ku hakim, nu mancén uprated unggal taun nurutkeun mode itungan dituliskeun dina judgment — mindeng indéks harga pikeun konsumsi. Anjeun bakal manggihan nu itungan tina revaluation dina taunan loka île. Mancén nu geus disetel bisa dirobah — tapi ngan ku hakim urusan kulawarga — lamun aya parobahan anu signifikan nu menerkeun eta (artikel sipil Code). Contona, lamun debtor atawa jalma anu narima mancén anu nyanghareup hiji kamunduran atawa signifikan ningkatkeun panghasilan, tapi ogé lamun anak perlu robah. Eta mangka perlu pikeun boga recourse ka pangadilan, sarta eusian kaluar bentuk Cerfa n° * (download di handap), yén manéhna nyieun hiji anyar judgment