Forfeiture — Definisi — hukum Kamus



‘Forfeiture’ a bener nyaeta kanyataan teu keur bisa meunangkeun pangakuan di pangadilan

Nu forfeiture teu diwatesan ka watesan kontrak

Kabangsaan Code nyadiakeun keur forfeiture of kabangsaan perancis, jeung sipil Code nyadiakeun nu dina kaayaan nu tangtu kolotna atawa salah sahijina bisa manggihan diri dicabut tina otoritas parental leuwih maranéhanana barudak minor. Urang baris nambah, minangka dipilih conto dina widang intelektual, nu Court of cassation geus maréntah (Com.

opat belas bulan maret, BICC no

agustus) anu ku aplikasi artikel L, paragraf hiji jeung dua b, kode intelektual, kamungkinan pikeun ngagagalkeun forfeiture of hak dagang boga, nu make tina mark dina bentuk dirobah ngan nu teu ngarobah karakter has. Eta urusan saeutik dina hal ieu, nu dirobah mark dina bentuk nu dibawa dina trade mark panyabutan nu dipénta, geus sorangan geus kadaptar