E — Hukum dina bank



Eta dilarang pikeun bank kalibet dina bisnis asuransi, iwal ka extent diijinkeun ku ieu kalakuan atawa aturan jeung peraturan

Gubernur di déwan bisa, ku régulasi, jajahan prohibitions dimaksud dina ayat, kitu ogé hubungan antara bank jeung badan dina aktipitas bisnis asuransi atawa jeung agén atawa asuransi calo

Hadir artikel teu, kumaha oge, nyegah bank jadi subscribed ku peminjam a, an asuransi kauntungan, atawa ménta asuransi group pikeun pagawé anak atawa pagawé jalma legal nu ngabogaan minat of a group finansial dina bagian.

issuance hutang alat nu nunut ka kaayaan diatur kaluar dina dasar pertimbangan nu patali jeung mortality, jeung nu nyadiakeun pangmayaran periodik ti penerbit