Ahli hukum Perancis online!


Ditahan administrasi


an alien anu subjek hiji expulsion kaputusan

Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta nurutkeun saran nu pakait jeung proyék Patuh hukum anu ensured ku administrasi order Ditahan administrasi ngamungkinkeun pikeun ngajaga di ditutup tempat