Ditahan administrasi



Anjeun bisa ngabagikeun pangaweruh anjeun ku ningkatkeun eta nurutkeun saran nu pakait jeung proyék

Patuh hukum anu ensured ku administrasi order

Ditahan administrasi ngamungkinkeun pikeun ngajaga di ditutup tempat, an alien anu subjek hiji expulsion kaputusan, pending nya kapaksa ngaleupaskeun