Direktorat administrasi Urusan — Islam Organisasi pikeun Atikan, Elmu pangaweruh jeung Budaya — ISESCO



Nu Direktorat administrasi Urusan nyaéta alat tanggung jawab pikeun mastikeun fungsi ditangtoskeun dina umum Direktorat tina ISESCO, di tingkat administrasi, ku mobilising sadaya sumber daya diperlukeun pikeun ngalakukeun ieu