Ahli hukum Perancis online!


Chambers of Commerce Swiss nawarkeun jasa arbitrase


Nu Chambers of Commerce Swiss nawarkeun jasa arbitrase pikeun leuwih ti taun Prosedur ieu dumasar kana amalan pangalusna jeung standar internasional dina urusan Arbitrations diatur ku swiss Aturan nu arbitrase internasional anu dikaluarkeun ku Swiss Kamar' Arbitrase Lembaga (BAHANA), nétral lembaga nu diwangun ku arbitrase internasional praktisi ngalaman gawe di sampurna kamerdikaanArbitrase umumna leuwih gancang jeung kurang mahal ti proceedings saméméh pangadilan state, utamana dina sengketa jeung hiji dimension internasional. Nu arbitrators nu dipilih nurutkeun kaahlian husus dina sector komérsial atawa tipe sengketa patali. Bertentangan jeung kaputusan rendered ku nagara pangadilan, arbitral panghargaan rendered dina naungan swiss Aturan, nu rahasia. Hatur nuhun ka sajumlah conventions internasional, panghargaan arbitrase nu leuwih gampang executable dina skala global yén kaputusan state pangadilan. Arbitrase dina swiss Aturan bisa diadaptasi ka sadaya nu nilai di isu jeung dina sagala rupa litigation, jeung bisa digabungkeun jeung conciliation atawa mediasi.

Swiss enjoys lila-nangtung reputasi internasional dina widang mediasi, diplomasi jeung penyediaan kantor alus.

Swiss Kamar' Arbitrase Lembaga geus nyusun swiss Aturan komérsial mediasi dina dasar dekade pangalaman jeung alus lila. Mediasi pisan fléksibel resolusi sengketa, nu utamana cocog ka sengketa internasional jeung intercultural sadaya pentingna, jeung nu pihak ngaharepkeun pikeun ngajaga atawa renew maranéhanana hubungan bisnis. Nu modernitas sarta kalenturan of swiss Aturan komérsial mediasi pikeun ngarojong pihak pikeun manggihan hiji leyuran hade hatena maranéhanana sengketa, ditulungan ku hiji pihak katilu nétral jeung kompeten, ngagunakeun evaluative mediasi (conciliation) atawa mediasi nu museurkeun kana kapentingan. Lamun eta ngabalukarkeun hiji kasapukan, nu mediasi prosés ieu nyata leuwih gancang jeung kurang mahal ti litigation. Ogé bisa digabungkeun jeung arbitrase pikeun ngadalikeun waragad Swiss Aturan komérsial mediasi nunjukkeun sababaraha cara pikeun ngagabung jeung arbitrase mediasi.