Administratif pangadilan Caen: Imah



Administrasi pangadilan anu kompeten pikeun nangtoskeun nu lolobana sengketa timbul ti aktivitas umum otoritas

Nu Caen administrasi court ditampik paménta nyerah ku dua detainees dina kaayaan ditahan di panjara

Administrasi court of Caen disaluyuan jeung bar yurisdiksi anak nu ka poé désémber an kasapukan pikeun promosi mediasi Nu Caen administrasi Pangadilan jeung administrasi Court of daya tarik tina Nantes ditandatanganan jeung bar Caen, Coutances-Avranches. Surat fiqih administratif tribunal of Caen ngawengku periode ti bulan juli nepi ka juni anu diterbitkeun karya pamutahiran of panarimaan public jeung patuh standar pikeun diakses pikeun jalma jeung mobilitas ngurangan bakal lumangsung