Administrasi Oposisi — Ooreka



Saprak januari, prosedur pikeun recovery of public hutang anu dihijikeun dina hiji single prosedur: administrasi rebutan ka pihak katilu nu boga. Eta ngagantikeun, hususna pikeun nu mere nyaho ka pihak katilu wadah jeung administrasi oposisi. Saméméh ngahijikeun tatar tina prosedur, umum Khazanah geus utamana dua prosedur enforced koleksi, input ka pihak katilu nu panyekel, jeung administrasi oposisi. Kahiji ieu dipaké pikeun koleksi pajeg, sedengkeun nu kadua paduli recovery of fines jeung hukuman. Ayeuna, administrasi rebutan ka pihak katilu nu boga geus pikeun anak obyék nu recovery tina hutang nanaon (artikel L, Book of pajeg prosedur). Umum Khazanah bisa asup kana akun debtor iraha wae tanpa ngaliwatan hiji hakim. Nu oppositions, nu administrasi umum Khazanah anu dikirim ku pos service. Maranehna diurus recovery kriminal fines jeung hukuman ditumpukeun dina kaitannana of contraventions kahiji, kadua jeung katilu kelas. Bewara kudu di antarana alam rupa, kitu ogé tanggal mengpar lamun ieu tetep hukuman jadi ngaronjat. Manéhna nyaho di waktu nu sami jalmi nanggungjawaban kana sadaya pikeun mayar, jeung individu atawa badan hukum ngayakeun dana kanggo akun nu debtor. Nu pihak katilu wadah anu ieu beja administrasi oposisi ieu mindeng debtor bank. Umum Khazanah, ku prosedur ieu, obyektif ieu pikeun nangkep jumlah pakait, contona, tina contraventions patali ka nyinggung lalu lintas jalan. Catetan: saméméh oposisi administrasi, umum Khazanah kudu geus dikirim sababaraha requests pikeun mayar ka nu makéna debtor (bewara tina palanggaran, bewara tina kanaékan, jsb.). Ieu di kasus nu bener mana nu debtor geus teu dibayar dina periode nyatakeun dina menit yén manéhna narima hiji administrasi oposisi. Administrasi oposisi geus, sakumaha nu mere nyaho ka pihak katilu wadah (ATD), pangaruh saharita pangajén jumlah jadi diakuan. Tapi, béda tina ATD, nu oposisi bisa mawa, iwal sababaraha iwal, dina sadaya akun bank jeung teu ngan dina akun kiwari. Bank kénca sadia pikeun nu debtor nu uncatchable éraan mayar dina akun-na. Kasaimbangan bank bisa jadi hese dihartikeun (SBI) di paling sarua jeung jumlah nu PERSÃ pikeun jalma tunggal tanpa barudak (saprak April).

Nu rebutan tina sums dina bank akun nu balukarna biaya bank, kadang serius. Nyaho, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mariksa kasapukan na akun bank. Jumlah bank fee dina konteks hiji oposisi administrasi bisa jadi teu ngaleuwihan jumlah alatan umum Khazanah (artikel tina diralat kauanganan hukum pikeun taun, désémber, salaku diralat ku uu kauanganan désémber). Saprak januari, biaya bank dilarapkeun dina kasus administrasi rebutan ka pihak katilu wadah dina bank akun nu capped di jumlah asup dina wates (sk n° — désémber). Dana kudu repaid dina poé ti resi rebutan ku bank jeung akuntan di muatan tina koleksi, iwal hiji release dibikeun ku masarakat Khazanah. Perhatian: nu oposisi administrasi nyababkeun blocking akun bank tina debtor salila poé. Saméméh nu mana wae nu protes, ieu mungkin pikeun ménta informasi nu leuwih husus ka bendahara-payeur-umum pakait jeung duit tunai nu geus kajawab nu oposisi.

Ieu paménta pikeun inpo teu eureun deadline pikeun parebut

Manéhna disarankan pikeun neangan hiji pasini jeung pajeg kur an.

Ieu mungkin, memang, pikeun ménta pajeg administrasi waktu mayar

Nu deadline pikeun kontes ieu dua bulan ti béwara administrasi oposisi. Tangtangan nu mana wae nu kungsi jadi kajawab, ku kadaptar surat jeung pangakuan resi nyarios bukti nu protes, ka bendahara bayaran umum departemen nu rebutan anu geus dilaksanakeun.

Bendahara geus bulan pikeun ngabales

Dina kasus tiiseun atawa négatif response, nu debtor mangka geus bulan ka tingal administrasi hakim. Lamun bendahara disatujuan nu protés, nu umum Khazanah méré sékrési administrasi oposisi, jeung bakal reimbursed nu sums manéhna geus dikumpulkeun wrongly