Ahli hukum Perancis online!


Action sipil di Perancis


Ieu téh ngan mungkin pikeun nyinggung jeung contraventions

Upami anjeun gaduh buku atawa artikel rujukan atawa lamun anjeun nyaho kualitas situs web kaayaan jeung téma kajawab di dieu, mangga ngalengkepan bagian mere mangpaat rujukan ka anak verifiability jeung linking ka bagian"réferénsi jeung Catetan suku"action sipil is an action for reparation ka korban prasangka anu dihasilkeun, atawa teu, hiji ngalanggar kriminal. Aksi sipil lamun aya nu ngalanggar nyababkeun ngalanggar swasta dipikaresep ditéang jeung ngalanggar katartiban. Aksi sipil bisa dipigawé sisi action umum Sedengkeun pikeun nu mana wae nu hukum action, action sipil merlukeun ngalamar geus hukum kapasitas jeung dipikaresep metaIeu téh perlu sacara prinsip yén aya hiji ngalanggar, criminally tanggung jawab pikeun karuksakan. Ku kituna éta téh perlu yén aksi umum nyaéta bisa ditarima di sipil action bakal sukses. Aksi sipil teu bisa ditarima lamun karuksakan geus teu geus disababkeun ku hiji ngalanggar kriminal, atawa lamun action umum teu bisa ditarima pikeun alesan didaptarkeun ku artikel genep tina code pidana prosedur, pangampunan, resép, res judicata, pati palaku.). Aya tapi iwal disadiakeun ku anggota déwan dina raraga pikeun ngimbangan leuwih gampang korban. Ku kituna, lapas pangadilan bisa narima action sipil pikeun pelanggaran teu ngahaja, di mana manéhna méré ngaleupaskeun. Kriminal hakim teras lumaku liability sipil jeung kudu, ku alatan éta, characterize nu lepat. Ayana karuksakan nyaéta hiji kaayaan tina admissibility tina action sipil.

Alam tina karuksakan immaterial, ku kituna, nu geus tangtu jeung kiwari (karuksakan fisik, ékonomi ngarugikeun, bahan, moral.).

Sajaba ti éta, nurutkeun pasal dua BPK, karuksakan kudu pribadi, nu nyebutkeun yén pihak kabetot kudu geus pribadi ngalaman fakta objek nu proceedings. Sajaba ti éta, link kausal kudu langsung Dina basa sejen, karuksakan kudu langsung hasil ti mengpar. Karakter anu ditaksir dina kasus-demi-hal dasar ku hakim Maranéhanana ngaku eta keneh, pas karuksakan unsur panyusunna nu ngalanggar. Maranéhanana ogé geus ditarima di sababaraha kasus pikeun formal nyinggung ogé nyinggung dipikaresep umum.

Fiqih nu aya dina yén baraya korban bakal mangrupakeun hiji sipil pihak dina kasus ngalanggar involuntary fisik integritas jalma, rajapati, tatu dihaja, sukarela dipaksaan, nyiksa jahiliah jeung lemah.

Hakim cocog mangka sacara artifisial langsung nalangsara disababkeun ku tetempoan tontonan nu ngarandapan sangsara ku korban. Iwal ieu geus ngaku di genah of ngimbangan gancang deukeut eta tanpa ngabogaan ngaliwat sipil pangadilan. Langsung quote ngajadikeun sipil pihak ka banding langsung sidang pangadilan tanpa ngaliwatan panalungtikan fase. Constitution of sipil pihak aksi anu acan nu korban manifests kahayang pikeun meta saméméh pangadilan kriminal pikeun ménta pangakuan tina kasalahan nu palaku jeung karuksakan.